اوتیسم شناختاری

ساخت وبلاگ

اوتیسم شناختاری

مطابق با  وظیفه ام برای سلامت وصلابت پاسداشت هویت ایرانی وکرامت انسانی ،به این برداشت وتشخیص رسیده ام که  رسانه ملی را به  بیماری اوتیسم شناختاری ومیلی گرایی مفرط وخودفریبی عمیق  معرفتی  مبتلا شده است.  

 البته  ؛همیشه تا بود پزشکان برای تشریح واقعیت بیماری به بیمار و اصحاب بیمار، تلخی ها دیدند. و واکنشهای ناگواری را تجربه کردند. اما این واکنش ها و برخوردها  ازحقیقت و ماهیت ماجرا چیزی نکاست ونمی کاهد.

لیکن حقیقت این است که اکنون ما جامعه ی بیمار .رسانه ی بیمار و مدیران کم کارآمد و بیحالی داریم که نیازمند به توان یابی و درمان درخور شتاب هستند.

"اوتیسم معرفتی یا اتیسم شناختاریدرایران یکی از بیماری های بزرگ رسانه های ارشد میلی ماست.

بد تحلیلی و بدسلیقگی وبرگردان  به میل خویش ومیل سازمانی گروه وحزب در ارایه اخبار وگزارش وپدیده های اجتماعی که درپیرامونمان می گذرد.

یکی ازنشانه های این بیماری بد اظهاری متوهمانه دربیان پدیده ها و مشوش وانمود کردن اوضاع سیاسی واقتصادی واجتماعی اجانب وبدتر ازهمه غلط جلوه دادن ووارونه  نمایش دادن  خبرها و پدیده های روز جامعه است.

درحقیقت این فرافکنی وانتقام جویی از واقعیت ها،حکایت از آن دارد که  ارباب رسانه  با افراط درکینه توزی و درخوشبینانه ترین نگاه به اوتیسم شناختاری مواجهند. والبته درمهندسی این رفتار می توان به وضوح سادگی وبعضا حماقت را در تحلیل پدیدهایشان دید

مثلا به فراخور تحولات این روزهای جهان آنچه که به آن مشکل روزمره در کشورهای تنش دار با ایران  رخ میدهد می بینیم . رسانه ی بیمار اوتیسمی ما آن وقایع را با بزرگ نمایی کردن وسیاه نمایی و یا محق این بحران بودنشان  جلوه دادن به مخاطبینش اظهارمی کند.و با این روش رسانه و اتاق فکرو تحلیل گران مورد وثوقش اغلب  از انصاف وصداقت دور شده و با نگاههای ناقص وناقض وغالبا غلو آمیز خود به آن موضوعات ویا پیگیری جنبه های کم بضاعت آن پدیده باعث لوث اخبار و سلب اعتماد مردم به خود شده ویا از اعتبار وثوق رسانه برای مردم می کاهد.

درروزهای اخیر موضوعاتی مانند   قتل کمال خاشقچی در سفارت عربستان.آتش سوزی پر دامنه در آمریکا. اعتراضات مردم انگلیس درباره جدایی از سازمان تجارت متحد اروپایی. تنش های داخلی فرانسه و....در رسانه ها بسیاری از تناقضات وتندروی وکندروی در تحلیل اخبار روبرو بودیم.

  این روش نشان از ضعف معرفتی رسانه و کار شناسان  متصف به رسانه دارد.که در آن به نحو سخیفی ازحواشی دلبخواهی ماجراها سخن می گویند. درصورتی که اصالت خبر و پدیده و ماجرا غیر از تحلیل ساده دلانه ی رسانه وکارشناسان مورد وثوق رسانه ملی ماست. که با رسوب غبارها حقیقت امر به نحو دیگر وشاخص های و صورت دیگری مشخص می شود

که به مرور باعث سلب اعتماد واعتنای مردم به رسانه ی ملی می شود. بلیه ای که اکنون دچار آن هستیم.از عواقب همین سیاست گزاری های غلط وفاقد کارشناسی حرفه ای است

به نظر میرسد دروغ وعناد با مردمسالاری در ساحت وساختار رسانه ملی.این سازمان را تحقیر و مبتذل نموده است.

برای برون رفت از زیانها به بایسته های  ضروری وداروهای تلخ وشفا بخش و لازمی نیازمندیم تا رسانه ملی  و دستگاه آموزش همگانی کشور به تندرستی  صلابت برسد. برای جلب اعتماد مردم به رسانه ملی باید اول ازهمه بانهایت صداقت با مردم گفتگو کرد وروبرو شد. وسپس با دوری از جزم اندیشی وغلو  و فراراز واقعیت در تبیین ماهیت  اخبار به ویژه اخبار و گزارش های  خارجی ،ازدامن زدن به اختلافات و مداخلات  فاقد وجاهت سیاست های  خارجی نظام از دشمن  سازی ودشمن تراشی  پرهیز کرد ودر برخورد با موضوع استکبار ستیزی وبیان ماهیت دشمنان ازانصاف وصداقت دور نشد.

بی تردید به رسانه پرهزینه وبزرگ  ملی باید به دید دانشگاه نگریست...

هیات امنا ومدیران وآموزگاران چنین دانشگاهی باید از نخبگان مقید ومتخصص چینش شوند که به هدفمندی واهمیت کار رسانه واقف باشند.

سکان این دانشگاه باید در اختیار سلیم النفس ترین دلسوزان کار آموخته ی  وطن قرار بگیرد.

باید رسانه رااز دسترس منفعت طلبان حزبی وحیاط خلوت گروه های سیاسی وجناحی دور کرد.

باید اتاق فکر سازمان را تطهیر وغبارروبی کرد.

باید به نخبگان ومهندسان فرهنگی واجتماعی فرصت سخن گفتن شفاف با مردم را داد واز نگاهای شان درپیشبرد آرمان ها وچشم انداز توسعه کشور بهره جست

بایددر صیانت از سرمایه های اجتماعی کشور  نهایت تلاش را انجام داد.

باید روح پارسایی و برادری وبردباری وتحمل نقد و انسجام ملی را در مدیران و ساختارسازان رسانه زنده کرد. همین رویکرد را برای ثبات انسجام ملی به مردم منتقل کرد.

از اشاعه ی روح تبعیض خواهی و اشرافی گری در رسانه ملی باید بشدت مبارزه کرد.

باید رسانه را از بوق گروه و افراد خواص باید خارج کرد..

به هر روی شخم عمیقی بر رسانه ی ملی واجب شده است که امیدوارم هرچه زودتراین اتفاق خجسته رخ دهد..."

والی الله المصیر                              

حمیدرضاابراهیم زاده.

  20آذر1397



تمامی حقوق مربوط به این اثر درانحصار مولف محفوظ می باشد

چشم بندی...
ما را در سایت چشم بندی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ddayeremina5 بازدید : 184 تاريخ : شنبه 18 اسفند 1397 ساعت: 22:54