جوان وجوانی

ساخت وبلاگ


جوان و جوانی

 

خجسته سالروز  ولادت جوان شایسته حضرت علی اکبر(ع) را به روز جوان اختصاص داده ایم

علی اکبر جوانی است که سرمایه ی سید الشهدا  (ع) و  بلکه آبروی تشیع در کارزار ولایت مداری و جوانی محسوب می شود

 جوان و جوانی سرمایه ای است که همه ی جوامع به داشتن جمعیت جوان وسرمایه ی جوانی  برنامه های توسعه پذیرانه ی خود را منظم وهدفمند می کنند تا بااین سرمایه جامعه ی خود را به اعتلای رشد وتکامل ورفاه وعزت اجتماعی سوق دهند.

جوان وجوانی  فرصت 14 ساله‌ای است که خداوند بعنوان نعمت بما ارزانی داشته  است و قطعاً روزی از همه ما می‌پرسند که با آن چه کردیم و یا اینکه از ما می‌پرسند که با جوانان تان و جوانی شان چه کردید؟

 بی‌تردید  درجوامع توسعه یافته ودرحال توسعه  جوانی ، فرصت  محسوب شده است و نه تهدید .

 فرصت برای تولید ، فرصت برای اعتزاز و عزت و صلاحیت .

والزاما  پیرامون اصلاح الگوی مصرف باید به مصرف  گوهر جوانی هم اشاره ای سنگین ورنگین داشت

جوانی هم از نعماتی است که در شرف مصرف شدن است ، و مصرف بهینه از عمر بطور قطع از همه مصارف نعمات دیگر ارزنده‌تر و دست نیافتنی‌تر است و باید مورد اصلاح فرد و یا مسئولین امر قرار گیرد . شاید امروزه دانشمندان تمام پژوهشهای پزشکی شان را صرف تمدید دت جوانی و اطاله عمر کرده‌اند و هر چه بیشتر می‌کوشند بیشتر پی به ارزش عمر به ویژه جوانی می‌برند و کمتر به ثمره می‌رسند .

در کشورهای  توسعه یافته و پیشرفته دنیا و حتی در کشور خودمان توسط روشنفکران دینی و اقتصادی و سیاسی نیروی جوان به عنوان سرمایه یک کشور محسوب شده‌اند . و بیشتر به عنوان یک فرصت ارزشمند تاریخی به آن نگریسته می‌شود .

  در حقیقت مدیریت ساماندهی امر جوان و جوانی ، بزرگترین دغدغه اش ساختن ذائقه سالم و ارزشمند و تربیت نسل فعال و کوشا و با ایمان است .

 تشکیل مثلث تقید تعهد تخصص آمال و آرزوهای همه مسئولین و مدیران ارشد برای سامان دادن آینده ایران روشن است .

احساس می‌کنم بقول مرحوم شهید مطهری: در حقیقت تربیت تیغ دو لبه است و باید به آن امر تخصصی دقت بسیار موشکافانه به خرج داد.

 تربیت نسل جوان گوهر ناشناخته‌ای است که به آن بسیار کم توجه شده است .تربیت صحیح درک و ذائقه و قوه بالغه جوان اساسی ترین نیاز کشور وجامعه ی  ماست و در جهان بعنوان مدیریت برنامه ریزی منابع انسانی و جوان و جوانی بسیار پر جاذبه و پر دغدغه گشته است .

بااین حال  قطعاً تلاش هدفمند دشمنان دانای با برنامه برای تضیع واتلاف سرمایه ی جوانی جوامع ما  و کسالت وقشریگری  دوستان نادان بی  برنامه ، مؤثرترین آسیب وجدی ترین معضل جوامع درحال توسعه  خواهند بود .

ودرک این موضوع  براهمیت مسئولیت مدیران ونخبگان وهمه مهندسان فکری وفرهنگی  دراین حوزه  را بیش ازپیش می افزاید

این وظیفه ی مهندسان فکری وفرهنگی  ماست که بعنوان مربی ، معلم وشاعر وهنرمند ومبلغ دینی   به رسالت خویش در بهسازی درک و ذائقه دینی و معارفی جوانانمان کوشاتر باشیم .

 با این وجود اینکه می دانیم که معیار  توسعه یافتگی ومدل پیشرفت جامعه ی ما باید با الگوی پیشرفت اسلامی وایرانی  ترسیم وهمراه شود. ومهندسی توسعه ی جامعه  ما درچشم انداز  آینده روشن ایرانی باید قرآن باشد .

باروری باورهای دینی  مهمترین  واساسی ترین کلید  حرکت برای تکامل وتوسعه یافتگی جامعه ی ایرانی اسلامی است.

  قرآنی شدن جوانان و رسوب باورها در زندگی  مردم  همان عزت وتوسعه یافتگی با مدل جامعه ی ما خواهد بودو در موفقیت مهندسی فرهنگی وفکری، بارورشدن باور ها ویا عملیاتی کردن فروعات دینی در زندگی  یک اصل غیر قابل انکار است و ترویج و تبیین دستورالعمل قران و محتویات و خواسته های  این معجزه الهی در زندگی   قطعاً حلّال مشکلات جامعه ما  است .

 

  از خداوند خاضعانه میطلبم که مجاهدت های معلمان دلسوز و مربیان و مروجین و مبلغین دینی و پژوهشی را پر رونق تر در عرصه پرورش متجلی سازد .


 حمیدرضا اابراهیم زاده

27/5/88



*تمامی حقوق مربوط به این اثردرانحصارمولف محفوظ است.

چشم بندی...
ما را در سایت چشم بندی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ddayeremina5 بازدید : 165 تاريخ : چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396 ساعت: 4:22